Neem contact op

Chocolat SWITCH

Heeft u ze al ontdekt? De overheerlijke extra pure SWITCH chocolade tabletten in vier smaken? De kwaliteitschocolade wordt alleen gemaakt van de allerfijnste ingrediënten. En dat proef je!

Wensen
Het ontwikkelen van een website die recht doet aan de kwaliteit van het merk en eenvoudig in gebruik is voor de bezoeker. Daarnaast moest de website eenvoudig te onderhouden zijn, zonder dat de beheerders kennis hebben van html.
Door omstandigheden was de lancering van de website inmiddels ruim een maand achter op schema, dus aan ons het verzoek om de website in zo kort mogelijke tijd in de lucht te brengen.

Resultaat
Op basis van het design van Dart Group uit Amsterdam hebben we het grafisch ontwerp omgezet naar een toepasbare html omgeving. Gezien de verschillende soorten pagina's is gekozen voor het gebruik van meerdere templates die eenvoudig ingezet kunnen worden binnen het Keysite Backoffice systeem. Hiermee kunnen de beheerders eenvoudig en snel nieuwe pagina's toevoegen en bestaande bewerken.
Door nauwe samenwerking met Dart en het optimaal samenwerken binnen het team was het mogelijk om de website binnen vier werkdagen online te krijgen, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Betrokken partijen
Design:
Dart Group
Backoffice applicatie, website:
2B in Business
Beheer/ onderhoud:
Keysite het backoffice systeem ontwikkeld door 2B in Business

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, databasedesign, Scripting (serverside & clientside), Basing, zoekmachine optimalisatie