Neem contact op

Dröge & De Waij

Dröge & De Waij Notariaat en estate planning, is een notaris kantoor waar u terecht kunt voor een deskundig advies en afhandeling van alle notaris en estate planning gerelateerde zaken.

Wensen
De oude website opfrissen, waarbij de look en feel wel behouden zou blijven, maar meer naar de actuele wijze van informatie presenteren. Daarnaast moest het mogelijk worden om zelfstandig de website te beheren.

Resultaat
Op basis van het design van Bestsites Media hebben we het grafisch ontwerp omgezet naar een toepasbare html omgeving. Gezien de verschillende soorten pagina's is gekozen voor het gebruik van meerdere templates die eenvoudig ingezet kunnen worden binnen het Keysite4 systeem. Hiermee kunnen de beheerders eenvoudig en snel nieuwe pagina's toevoegen en bestaande bewerken.
Naast het pagina beheer is het tevens mogelijk om nieuwsbrieven te versturen van vanuit de Keysite4 omgeving twitter berichten te publiceren. Wanneer een nieuw nieuwsitem geplaatst wordt, kan deze eenvoudig ook direct met link doorgezet worden naar Twitter om zo de sociale media doeltreffend te combineren met de backoffice van de website

Betrokken partijen
Design:
Bestsites Media
Backoffice applicatie, website:
2B in Business
Beheer/ onderhoud:
Keysite4 het backoffice systeem ontwikkeld door Sobit B.V.

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, databasedesign, Scripting (serverside & clientside) o.a. php en jQuery, Basing, zoekmachine optimalisatie

http://www.DDWArnhem.nl